YENİ MODEL BEBEK PATİKLERİ TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama can parçası olan bebeklerimizi sıcak tutsun diye onlar için patik modelleri paylaşmak istedim.

Siz anneler ve anne adayları sizlere bu güzel modellerden sizlere sunmamın nedeni çok değerli bebeklerimiz sıcacık ayakları olsun sıcak sıcak giydirin diye yeni ve en güzel modellerden sizlere bir kaçını sunayım ve annelere örnek konusunda yardımcı olayım istedim.

Arkadaşlar bu patik modeller örgüsü hepsi ayni örülür .

Nasıl mı?

bebeklerin sayıları aylarına  göre sayılar veririz iki şişle örülür yada biliyorsanız 5 şiş la ören varsa 5 şişle de örülür.

Şu an kardan adam modeli 2 şişle örülmüş diğer modeller hem tığla hem şişle örülmüş sizler hangisini beğenip yapacaksanız katar sizlerin ve yapmak için biran önce başlayın önümüz kış hazır olsun .

Arkadaşlar bur da beyaz gri model hemde şapkası ile takım sizlerde bu modeli beğeneceğinizi düşünüyorum.

2 şiş la hem şapka hem patik çok güzel görünüyor bütün patik takım yapabiliriz  ayni diğer modeller gibi bu patik modellerin birde boyunluk eklersek daha harika olur bir daha ki sayfama boyunluk atkılar paylaşacağım .

Yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

Arkadaşlar yapılışını koymadım zaten yapan ve beni takip eden arkadaşlar bilir diğer patik sayfamda yapılışı var oradan bakabilirsiniz diye düşünerek paylaşmadım.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.