DEĞİŞİK GÖRSELLER İLE DANTEL PEÇETELER TIKLA GÖR



Sevgili orgu seven hanımlar bu sayfamda yeni dantel görselleri sizlere çeyizlerde yardımcı olmak adına paylaşmak istedim.

Sizlere çeyizde benim modeller ile süslemeniz için değişik en yeni modeller sunmak dantel peçete konusunda her şeyi sayfamda bulabilir olmanız benim sayfa takip eden arkadaşlarıma fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Bu modelleri paylaşırken çeyizlerde de çok güzel görüneceğini düşündüm dantel her zaman yeni bir modadır.

Yapmak isteyen arkadaşlar bazı motifler bütün bazıları ise  tek tek küçük motiflerden oluşur siz dantel seven arkadaşlar umarım ki sizlerde beğeneceksiniz.

Bir daha ki sayfamda daha değişik bu peçeteler ile dantel havlu kenarı dantel yelek olarak paylaşacağım bir örnek nerede nasıl dürüyor göreceksiniz .

Ben bu sayfamda her zaman en yeni en güzel modeller paylaşmak sizlere de fikir olsun isterim .

Ben örgü seven biri olarak siz orgu sevenlere severek paylaşıyorum sizlerden de yorumunuzu beklerim .

Yapacak olan el işi seven arkadaşlara da kolay gelsin yapmanız için değil de fikir olsun diye bir tane peçetenin yapılışını da paylaştım .

Bu model biraz zor olsa gerek çok sık iğne ile yapılıyor ama dantel bilen arkadaşlara zor olmasa gerek siz örgü severler yapmak isterseniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.