BAYAN YAZLIK YELEK MODELLERİ İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfamda yine yeni yazlık yelek modeller ile sizlere şık ve güzel modeller paylaşmak istedim.

Bu modeller hem tığ işi olarak hemde şiş olarak yapılan modellerdır .

Siz sevgili örgücülar bu modeller ile şalda yapabilirsiniz yada kız

çocuklara yelek olur her zaman bahsettığım gibi bu sayfamda da sizlere fikir amaçlı bilgi vermek istedım.

Bu tığ işi yelek modeller sizlerinde beğeneceğınızı düşünüyorum sizler bu bahar modelleri yapmanız için kolaylık olsun diye sizlere anlatımlı video paylaştım eğer sayfanın sonuna kadar izlerseniz göreceksiniz.

Arkadaşlar bir daha ki sayfamda da daha değişik modelleri paylaşacağım şiş ile gorseller var sizler baharlık yanlız değil her mevsimden yelek modelleri sizlere paylaşmak istiyorum sizlerde fikir olur diye düşünüyorun yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

 

Arkadaşlar bu model tiğla yapılır ve parça halınde sonra birleştirilir yelek ortaya çikar zaten altta küçükta olsa bir model paylaştım.


Bu yapılış olarak görseli gorun istedim arkadaşlar isterseniz bu tarz yelekler çeyiz olursa kendinde simli ipler var ip derken yün sizin fikriniz ne olur bilemem zaten benim bu modelde ipin değişik oldüğünü fark edersiniz ki çok sade ip değil .
Bu modelde tığla yapılır balık sirti ve örümcekli modek çok şik ve kolay bir modeldir yapılışı çabuk biten modellerdendir sizlere kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.