TIĞ VE İĞNE OYASI NAR ÇİÇEĞİNİ TIKLA YAPILIŞIYLA GÖR



Merhaba sevgili orgu seven hanımlar bugün sizlere nar çiçekler ile değişik modeller sunmak istedim .

Tığla ve iğne oyası ile yapılan bu oyalar kolye.küpe havlu ucu veya yazma oyası olarak yapabilirsiniz bu değişik oyasını paylaşırken bir önceki sayfamda bahsetmiştim iğne oyasına benzer diye bu modelleri de sizlere tığ oyasına dönüştürmeniz de yardımcı olmak istedim.

Evet orgu sevenler tığ oyasını biliyorsanız kolay olacaktır nasıl mi tığla sık iğne örerek aynısı olmaz belki ama iğne oyasına benzer oluyor ben denedim.

Bir önceki sayfamda sadece iğne oyasına benzer tığ oya paylaştım bu model hem tığ hem iğne oyası karışık olarak sizlere fikir amaçlı paylaşayım istedim.

arkadaşlar bu gördüğünüz küpe nar çiçeği adı oluyor içinde kalınlığına göre boncuk kullana bilirsiniz bu küpede kalın boncuk var nasıl mı yapılır anlatımı olan videoyu paylaştım oradan fikir edine bilirsiniz .

Bu nar çiçeği süs olarak yada tespih ucu olarak ta yapabilirsiniz yada yaka iğnesi iğne oyası tülbentte olur siz nerede görmek isterseniz olur.

Bu iğne oyası sizler tığ oya olarak ta yapabilirsiniz ,sık iğne hani kanser örneği diye danteller de kullanırız ya sık iğne ondan bahsediyorum bunu da öyle yapılabilir kolay gelsin .

Harika oya modeli sizler için hazırlarken sız el işi sevenlere paylaşmak ve bu modellerden sizlerinde olsun istedim.


Arkadaşlar nar çiçeği nasıl yapılır diye merak etmeyin anlatımı bu videoda izle öğren yap kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.