ÇEYİZLİK OYA MODELLERİ İLE YAPILIŞI TIKLA VE GÖR



 

Sevgili orgu seven ve sayfa takip eden arkadaşlar bu sayfama çeyizlik tülbent oyaları sizlere sunmak düğün geldi model demeyin diye yeni ve çok güzel oyaları sizlere paylaşmak istedim.

Bu sayfama çok güzel ve değişik modeller seçip sizlere model konusunda yardımcı olmak istedim,

Arkadaşlar kızlarımızın çeyizine değişik modellerde sizlere yardımcı olmak ve kızlarımızın çeyizini beraber süslemek istedim ve bu narın çıtı pıtı modeller sizlere fikir amaçlı ben beğenerek sizlere paylaşayım istedim.

Bazı arkadaşlar iğne oyasını bilmez ve iğne oyasına özenir bende iğne oyasına benzer oyalar paylaşmak gerek duydum .

Gerçekten çok güzel oyalar var siz sayfa takipçılarım bu sayfamda aradığın her model var ve ben orgu seven olarak sizlere en güzel en yeni tüm modelleri sizlere sunacağım ve yapmanız için yapamadığınız yerde yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu yelpaze modelin yapılışı kalem yada kalın çubuk olur şiş olur ona sararak uzayan yeri oluşur zaten önce tülbenin kenarı oluyor yeşil zemini her zaman çimen olarak uygun oluyor yelpaze oyası ise tülbent hangi desen veya gülleri varsa renk seçilir .

Diğer oya sık iğne oyası denir motifin yuvarlak kısmı serum halka dediğimiz halka var etrafına oya yapılır oyası dediğim gibi yazma rengi ile güller vardır ya onlara göre motif yapılırsa çok uyumlu olur.

Bu oyanın yapılışı olan anlatımlı video aşağıya doğru bakarsanız göreceksiniz kolay gelsin.

 

 

Sevgili hanımlar oyalarda eğer yuvarlak varsa bilin ki serum halka dediğimizden var unutmayın her yuvarlak halkalı oluyor düzgün görünümlü oluyor nere de buluruz diye soracak olursanız tuhafiyelerde satılıyor paketle ucuz oluyor

siz orgu sevenler yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin yapmayı bilmeyenler için video yapılışını paylaştım bakıp yapabilirsiniz iyi seyirler.

2018 EN GÜZEL TIĞ OYALARI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.