HALKALI TÜLBENT OYA MODELLERİ İLE YAPILIŞI



Sevgili sayfa takipçiler bugün sizlere halkalı yazma,tülbent oyaların görseli ile yapılışını paylaşacağım.

Daha önce ki sayfamda da bahsetmiştim halkalarla oya, havlu dantel gibi bir çok yede kullana biliriz demiştim şimdi ise sadece oya olarak sizlere paylaşmak istedim .

Halkalar istediğiniz boyutta bula bilirsiniz siz yapmak istediğinize karar verince tüm tuhafiyelerde ebatları satılmaktadır.

Arkadaşlar en uygun boy küçük halkalar tavsiye ederim ki tülbent için çıtı,pıtı olsun tabi ki modellerde kalın halkalı olanlarda var bir önce ki sayfamda halkalı pike takım dantel paylaşmıştım  oradaki de dantel ama küçük halkalar ile yapılınca daha bir güzel oluyor sanki karar sizlerin sadece fikrimi söylemek istedim.

Sayıları çoğaltıp halka biraz büyük olursa havlu kenar örneği haline de dönüştüre biliriz daha değişik halkalarda bulabilirsiniz yani yapmanız gereken karar verdiğin model ve yapmak istediğin iş gerisi size kalır ben orgu seven biri olarak halkalı modeller severim yuvarlak oluşturmak daha kolay oluyor sizlere kolay gelsin.

Arkadaşlar ben sayfanın sonuna yapılış videoyu paylaşıyorum ki bilmeyen arkadaşlara kolaylık olsun ve daha kolay yapın istediğim için iyi seyirler.

Bir daha ki sayfamda daha değişik ve en güzel modelleri paylaşacağım siz sayfamı takıp eden arkadaşlar için her zaman en güzel modeller sunmak için buradayım kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.