PİKE TAKIMLAR İÇİN DANTEL MODELLERİNİ TIKLAYIN



Sevgili hanımlar bu sayfamda sizlere danteller ve pike yapılışı olan görselleri paylaşmak istedim.

Pike takımlar rengarenk satın alabiliriz fakat el emeği göz nuru danteller ile aplike yapıp dantel ucu yapılınca bir başka güze oluyor.

Sizlere fikir olsun diye bende hem dantel ucu hemde pike görselleri paylaşmak bu güzelliği  görün istedim.

sevgili sayfam takipçilerim pike aslında çok basit bir dantel bile üstüne nakışla görünümü çok güzel oluyor zor örnek yapmaya gerek yok çünkü nakiş zaten hava katıyor sizlere ben göbekli modeller paylaştım illa  örnek seçmenize

gerekirse göbekli örnekler tabi ki daha güzel biraz zahmetli bir el işi olsa da ağırlığı ve görünümü da ona göre oluyor.

Bakin daha öncede havlu kenarı paylaşmıştım bugünde sizlere halkalı dantel pike takımı olarak paylaşıyorum diğer havlu kenar  örneklerden size daha kolay gelirse orada ki örneklerden de yaralana bilirsiniz.

Arkadaşlar ben her zaman şunu derim ki bir örnek ne olursa olsun istediğimiz yerde kullana biliriz.

Özellikle halkalı her ne olursa olsun yani pike dantelinde ,havlu kenarına,salon takımlarda,mutfak takımlarda kumaş ucuna fiskos ,yemek masasına yani düşündüğümüz her yerde halkalı oyalar vesaire yapıla bilir en kolay el işidir.

Ben örgü seven biri olarak sizlerinde beğeneceğini düşünerek sizlere fikrimi sunmak istedim yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin .

arkadaşlar sizlere daha fazla dantel görmeniz için sizlere video paylaşma istedim iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.