DÜŞMAN ÇATLATAN YELEK MODELLERİ VE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili orgu seven arkadaşlar bu sayfamda düşman çatlatacak elek modeller sizlere paylaşmak istedim.

Bazen biz bayanlar her zaman yeni ve ilk model bizim olsun isteriz bende ilk sizler bu modelin sahibi olmanız için değişik ve en güzel modeller seçtim sizler ile fikir amaçlı paylaşıp sizler yapmanız için modeller paylaşmak istedim.

sevgili hanımlar ister tığla ister şiş la yapacağınız modeller var ,bu modeller  kapşon’lu yelek bir harika buldum sizlerde beğeneceğinizi  düşünüyorum.

Yapılışı kolay nasıl mi? 4 parçadan oluşur iki ön bir arka birde kapşonu içten bölmeli  saç örgüsü modelde görüldüğü gibi çok şık ve giydiğinizde dikkatler üzerinizde olacak ve modeli sizlere soracaklardır .

Benim buna benzer bir yeleğim var çok güzel kapşon zaten hava katar spor bir yelek çokta rahat giyilir .

Arkadaşlar eğer nakış bilmiyor ama bir ters bir düz örmeyi biliyorsan sade düz ör ve üstüne tığla motif yap dik dahada şık olacak emin ol ki değişiklik yarata bilirsin bu modeli sadece bu örnekle bırakma değişik örnek haline dönüştürmek senin elinde.

 

Bu arka parçası arkadaşlar kapşonla devam eder eğer bütün örmek isterseniz devam ediyor yada ayrı yapıp üstüne dikilir size nasıl kolay gelirse öyle yaparsınız

Harika modeller ile yapılışını sizlerle paylaşmak bir ayrıcalık çünkü kendimde orgu seven biriyim sizlerde bu sayfayı takıp eder olarak seveceğinizi düşünüyorum takip etmeyi devam ederseniz en yeni modeller sizlere paylaşacağım.

ÇATLATAN YELEK MODELLERİ
ÇATLATAN YELEK MODELLERİ
EN GÜZEL BAYAN YELEK MODELLERİ
EN GÜZEL BAYAN YELEK MODELLERİ

Arkadaşlar bu modellerde kapşon’lu veya mevsimlik hırkada yapabilirsiniz siz bayanlar bu modellerde sizlerde yeni modeller yaparak desen değilde görseli kullanarak düz örgü ile de yeni model yarata bilirsiniz tabi ki üstüne değişik örgüler yaparak süslerseniz işte o zaman düşman çatlar sizlere daha değişik modeller paylaşacağım eğer takip ederseniz zaten fark edeceksiniz sizlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.