DEĞİŞİK HAVLU NAKIŞLARI İLE ANLATIMLI YAPILIŞLAR



Sevgili sayfa takipçilerim sevgili orgu sevenler bugün sizlere yeni ve çok değişik olan havlu üstü nakışlar paylaşmak istedim.

Çeyizlerde artık havlu kenarlar yanlız yapmayalım diye üstündeki nakışi da biz anneler yapalım dedim ve sizlere havluyu süslemek için çok güzel ve en yeni modeller sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim .

Öncelikle çeyizde olmasa olmaz diye düşündüğüm nazar boncuklu havluyu sizlere sunmak fikir edinin istedim.

sevgili el işi sevenler bu nakış yapan var mı bilmiyorum ama çok güzel bir el nakış,tir eğer bilmiyorsanız   aşağıda yapılışını paylaştım bu nakış’in adı punch nakış olarak bilinir .

El nakış yapanlar bilir kasnakla yada tela dediğimiz ince delikli tül gibi kumaşlardan oluyor istediğiniz desen yapabilirsiniz .

Arkadaşlar bu punch nakış la değişik yerde nakışlar yapabilirsiniz kırlent yada klozet takımı olur çok da güzel olur eğer yapacak olursanız bunları da deneyin güzel olur .

Arkadaşlar buda kurdele nakışlı havlu yapan var mı çok kolay anlatım var sayfamda bakarak yapabilirsiniz tülbent oyalar bile var kurdele her yerde nakış olarak yer alır sade gömleklerde,kışın sade kazaklarda,hırkalarda,ve birçok yerde nakış yapılan kurdele nakış’ini tavsiye ederim kolay gelsin.

Bu model daha önce benzeri paylaşmıştım halkalarla yapılır çokta kolay ve çokta güzel modeller yapılır halkalarla bende bunlardan bir tanesini paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz ben sevdiğim ve beğendiğim modelleri paylaşmak isterim .

 

Bu model boncuklu model arkadaşlar diğer sayfamda halay mendiller paylaşmıştım ya pullu ve boncuklar vardı bakın sadece halay mendilde kullanılmıyor istesek her yerde kullanırız bu pullar her desen ve renk var seçim sizlerin kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.