YENİ MODEL BEBEK PATİKLİ AYAKKABI MODELLERİ İLE YAPILIŞI



sevgili örgü seven arkadaşlar yeni yürüyen bebekler için çok güzel ve şirin ayakkabı ile patikler siz annelere sunmak fikir olsun istedim.

Bu sevimli patikler siz anneler ve adaylar için çok değerli bebeklerimiz için çeşitli modeller paylaşıp bebeklerimize örelim istedim

Bebeklere en güzel hediyedir ilk yürüme patiği çünkü onlar daha ilk yere basacak ve ilk yer ile buluşacaklardır.

Biz annelerde bebeklerimize en güzel yumuşacık zeminle buluşturmak bizim el emeğimiz olmasın mı ? bizde onlara el emeğimizle beraber sevgimizi katarak patik ayakkabı örelim diye yeni modelleri sizlere paylaşayım istedim.

Abiye ayakkabılar ve botlar bir harika görünümüyle boncuklar hava kattı .Ben bu modeller anne ile kombinlersek   daha güzel olur diye düşünüyorum siz anneler ayni renkler ile kendinize de yapabilirsiniz

Bu kurdeleli taç ve boncuklu ayakkabı sizin bebeğin neden olmasın yada hediye olarak verebilirsin bebekler ve çocuklar el işinle mutlu etmek senin elindeyse hemen sende örmeye başla derim.

Sevgili örgü seven arkadaşlar bu küçücük modeller sizleri sıkmadan yaz ayı olsa da rahatlıkla yapabilirsiniz küçücük bir günde biter yapmak isterseniz yapılışları da paylaştım video izlersen bilmeyenler de yapacak kolaylık var herkese iyi seyirler dilerim.

Değişik modeller diğer sayfalarda bulabilirsiniz .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.