DEĞİŞİK İPLERLE BAYAN ÇANTA MODELLERİ VE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven bayanlar sizlere değişik iplerle yapılan çanta modelleri paylaşmak istedim.

Arkadaşlar her zaman yeni modeller yeni el örgüler ararız bende sizlere yeni modeller ve yeni ipler ile yapılan çantalardan bahsetmek istedim .

Biz bayanlar her zaman şık olmak ve aksesuar kullanmak isteriz ,bizim en çok kullandığımız çanta olmasa olmazımız hale getirdik diye düşünüyorum ve bende sizlere kendi emeğiniz olsun diye düşündüm ve paylaşmak istedim.

Evet daha önceki sayfalarımda çanta modellerde sizlere bahsetmiştim yun veya kağıt ipler var diye şimdide bu modellerde de aynı ipler ile örebilirsiniz penye iplerde yazlık çanta olarak yapabilirsiniz .

Sevgili orgu sevenler ben şunu söylemek isterim ki çantayı süsleyen sizlerin yapacağınız ufak dokunuşlar’dır nasıl mi

yani sade şiş veya tığla ördüğünde üstüne değişik motifler yapıp çantanıza renk katabilirsiniz boncuk olur veya bir ponpon yapıp veya sapına örgü yada deri ekleyerek veya incili taşlarla süsleme yaparak değişik modeller elde edersiniz modayı kendin yarat .

Eski kazakları değerlendirmeyi dene çanta boyunu kes askısına halka veya aynı iple saç örgü yap içine astar

dik süsle boncukla ,düğme ile ,kumaşla desen yap,değişik yun iple güller yap üstüne diktin mi al sana elbisene uygun çanta çok şık yapmak elinizde diyorum .

Çanta yapmanız çok zor değil fakat yeni örgü öğrenen arkadaşlar varsa aramızda yardımcı olmak için yapılışı olan çanta yapılışın videosunu paylaşmak fikir olsun istedim şimdiden sizlere kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Umarım beğenirsiniz ben beğenerek sizlere paylaşıyorum her zaman yeni modeller paylaşarak fikir vermek istiyorum diğer sayfalarda olduğu gibi en yeni modeller ilk sizler yapın istedim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.