YENİ SEZON İĞNE OYASI HAVLU KENAR GÖRSELLERİ İLE YAPILIŞLARI



Sevgili hanımlar bugün sizlere yeni iğne oyası havlu kenarları modeller paylaşmak istedim .

Arkadaşlar çeyizlerde ve biz evlerimizde havlular her yerde kullanıyoruz ve bende sizlere çok güzel ve şık havlu ucu için yeni iğne oya modeller seçtim sizlere yardim amaçlı paylaşmak sizlerinde olsun istedim.

Ben bu modellerde her zamanki gibi fikir vermek istiyorum bu modeller ile sadece havlu kenarı olmasın sizler pike veya tülbent oyası olarak ta yapabilirsiniz .

Sevgili orgu sevenler iğne oyası biliyorsanız sizler için çok basit olur, sanırım bilmeyen arkadaşlar sizleri de düşünerek yeni öğrenenler için de video paylaşıyorum oradan fikir alarak yapacağınızı düşünüyorum .

Her ne kadar zor görünse de aslında yapmak isterseniz görüldüğü kadar zor değil .

İğne oyası çok güzel ve çıtı pıtı bir oya modellerden biridir renkleri ile göz kamaştıran  bir oya türü olduğunu düşünüyorum sizlerde eminim ki öyle düşüneceksiniz .

b

Arkadaşlar bakın bu oyalar kalın iğne ve iplerle buyuyor sizler tülbent oya iğler alırsanız tülbent oya olarak yapabilirsiniz .

Yada tek renkli kumaş seçip bu renkli iğne oyalardan yararlanıp pike yapabilirsiniz çok da güzel olur diye düşünüyorum çünkü yapılı pikeler de var sizlere kolay gelsin.

Arkadaşlar sade havlu’muz varsa üstüne de desen yapabilirsiniz bakın simli ip ile iğne oyası ne kadar şık ve gösterişli olduğunu ve parlaklıkla göz kamaştırıcı havlu yada pike düşünün diyorum .

Eskiden iplerde bu kadar seçenek yoktu ve bu kadar el işi yapanda ama artık eskiye donuk el işleri var olmaya başladı ben el işi sever olarak sizlere de  fikirlerimi paylaşmak istedim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.