ÇEYİZLİK HAVLU UCU İĞNE OYA MODELLER İLE YAPILIŞ VİDEO



Sevgili örgü sevenler sizlere çeyizlik havlu ucu iğne oyasını değişik görseller ile anlatım yapılışını paylaşmak ve sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Bugün ki modeller çeyizlik dememin sebebi iğne oyası biraz zor yapıldığı için çeyizde özenen anneler için fikir olsun ve çeyiz de her zaman değişik modeller ve anneler kızlarının çeyizler en güzel olsun isterler bende annelere fikir olsun diye modelleri sizlere sunmak istedim.

Bu modeller ikili olarak sayfama koydum daha güzel görünüm oldu bence sizlerinde dikkatini çeker sanırım ve beğeneceğinizi düşünüyorum .

Arkadaşlar sayfamın sonuna doğru bakarsanız hem yapılış video hemde değişik modeller olan video var ben çok beğenerek sizlere paylaşıyorum.

;Arkadaşlar bakın bu modeller önceden güller yapılıp sonra havluya iğne oyası yani tepe yapılan yerlere motifi ekliyor sizlerde önce havluyu sonra renkleri seçip tepeleri bitirdikten sonra kaç tane aralarına gül yapacağınız görürsünüz ve gül motifler yaparsınız görseller ile sizleri birakirken iyi seyirler dilerim.

Bu videoda değişik iğne oya modeller var sizlere fikir olsun diye bu videoyu paylaştım zaten diğer sayfama da değişik havlu örneklerde paylaşacağım eğer sayfamı beğeniyorsanız takip eder ve göreceksiniz en yeni modeller bu sayfamda orgutarifleri.com sizlere yeni modeller sunmak için burada olduğunu unutmayın  iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.