İĞNE OYA KARIŞIK GÖRSELLER İLE YAPILIŞLARI



Sevgili orgu seven arkadaşlar bugün sizlere iğne oya ile neler yapılır ve modeller neler diye düşünmeyin dedim ve karışık görseller hazirladim sizlere paylaşmak istedim.

Her zaman ki gibi bugün de sizlere iğne oyası nerede ve neler yaparız nasıl durur demeyim diye sizlere karışık olarak görsel hazırladım .

Ben hep şunu bahsederdim bir model sade kalmamalı çünkü her yerde kullana bilir olmalıyız diye söylerdim evet bugün ki sayfamda pike ,salon takımı,oda takımı,havlu kenarı,mutfak takımı,karyola takımı ve buna benzer bir çok yerde iğne oyasını yapabiliriz.

İğne oyası gerçekten çok güzel çıtı,pıtı görünümlü bir modeldir .

Sevgili orgu sevenler bir oya modelini yaparken her zaman bir başka yerde de kullanmalıyız ,yaptığımız modelde sadece ip numarasını değişik alırsak zaten model kendinden buyur yada küçülür havluda ve yazmada ki gibi çok güzel olur pikede de çok değişik görünüm elde ederiz bakın sayfanın sonuna kadar bakarsanız hepsi var .

Arkadaşlar iki adat video paylaştım pike ve havlu yapılışı olan video eğer tülbent yapmak isterseniz diğer iğne oya sayfamda var tülbent iğne oya videosu hangisini yapacaksanız sayfamda hepsi mevcut anlatımlı videolar .

Diğer sayfamda bahsetmiştim değişik paylaşacağım diye ve şimdi değişiklik yapayım dedim ve diğer sayfamda da dantel ve değişik görseller paylaşacağım sayfamı okuyan okuyucularım sizler her istediğinizde yardımcı olacağım demiştim ve sayfamı gezerken her modeli göreceğiniz gibi hazırlayacağım ve yapacağınız modelı kolay yapmanız için de anlatımlar paylaşacağım .

Sizlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Motiflerin anlatımları var bazı motifler tığla karışık yapılmış ve nasıl zarif nasıl güzel görünümlü olmuş pikede de dantel karışık yapabilirsiniz motiflerde hanı dantel pikede vardiya göbekli modeller bunu da yapabilirsiniz kolay gelsin arkadaşlar.

 

 

 

 

 

 

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.