2018 TÜLBENT İĞNE OYA MODELLERİ İLE ANLATIMLI VİDEO



 

Sevgili iğne oya sevenler bu  sayfamda sadece iğne oya tülbent ,yazma modelleri ile anlatımlı yapılışını paylaşacağım.

Arkadaşlar iğne oyası çok zor görünse de aslında görüntüsü yapmak için albenisi olan oyalar’dandır.

Bu oyalar çok şık ve güzel görünümlü çıtı ,pıtı olması ve renklerin uyumu harika görünümü ben beğenerek sizlere de fikir amaçlı olsun yapacak arkadaşlara oya model aramasın sayfamda bulsunlar diye paylaşmak istedim.

Sevgili sayfa takipçiler ,sizlere en yeni en güzel modeller paylaşmak isterken  umarım sizlerde severek yapıyorsunuz

Umarım sizlerde benim sayfamdan modelleri beğeniyorsunuz  eğer sizlerden de sayfama fikrinizi yorum olarak yazarsanız çok memnun olurum.

sevgili orgu sevenler iğne oyasını yapacak ve öğrenmek isteyen arkadaşlara anlatımlı video paylaştım izlerseniz daha rahat yapar olursunuz bazı modeller kalın ip ile yapılmış örnek belli olsun diye tülbent oyalar her zaman ince ip yani oya bobin ile yapılmalı .

Hanı diğer sayfamda değişik modeller paylaştım ya bu modellerden de ayni fikirde yapabilirsiniz .

Yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Bu modeller motif yapıp tığ işi ile tülbentlere de yapabilirsiniz motifler  ile küpe çok harika olur arkadaşlar bu modeller değerlendirelim diyorsan boyun fular yapabilirsin sade elbisen renk getirsin .

Bu modellerde her şey yap ve şık görünüm senin olsun harika modeller iğne oyalar nasıl yaparım diye düşünme anlatımlar var kolay gelsin.


üç boyutlu çiçek yapılışı sizlerde yapmak isterseniz kolaylık olsun diye hem normal iğne oya yapılışı hemde üç boyutlu gül motif yapılışını paylaşmak fikir edinirsiniz diye düşündüm ve paylaştım iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.