ÖRGÜ ÇORAP İLE ŞAPKA MODELLERİ VE YAPILIŞ ANLATIMLAR



Sevgili hanımlar bu sayfamda sizlere uzun ,kısa çoraplar ve şapka kombini yapıp fikir amaçlı görseller ile yapım aşamalı videoyu paylaşmak istedim.

Daha önce sayfamda bahsetmiştim çoraplarla şapka kombin yapıp paylaşacağım diye bende bu sayfamda paylaşmak ve sizlere yeni modellerde görün istedim.

arkadaşlar her zaman değişik örgü modellerden bahsetmek size fikir olsun diye bu güzel çoraplar ve şapkalardan yapmanız için yapım aşamalı ile bilmeyen arkadaşlara da 5 şiş nasıl yapışır anlatımları da paylaşmak istedim.

Yeni öğrenecek arkadaşlar her örgü gibi bu 5 şiş örgüde aslında çok kolay sakın yapamam demeyin eğer yapmak isterseniz ve yapamazsanız yorun kısmına yazın ben sizlere yardımcı  olurum .

Sayfanın sonuna doğru anlatımlı videoyu izlerseniz zaten yapacağınıza  düşünüyorum  çok kolay zor görünse de yapılışı zor değil çünkü ben anlatımları net videolar paylaşmak ve sizleri aydınlatmak için bu sayfaları sizlere paylaşıyorum.   Ben örgü seven olarak detaysız  anlatımlar paylaşmak istemem.

Sevgili hanımlar her modelin kendine göre tabi ki zorluğu var ama biz hanımlar yapmak istersek yaparız .

yapacak oln arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

k

 

 

;


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.