5 ŞİŞ İLE UZUN ÇORAP MODELLERİ VE YAPILIŞI



papatyalı çorap
papatyalı çorap

Sevgili örgü sevenler değişikliği seven biri olarak bugünde sizlere değişik 5 şiş papatyalı çorap modelleri paylaşmak istedim.

Arkadaşlar sizlere bu çorap modellerin paylaşma sebebim günümüze eskisi gibi tayt’lar çok kullanmaya başladık pantolonlar bile çok dar artık bende kışın pantolonlarımız sade kalmasın diye dize kadar uzanan çoraplar güzel durur diye sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim .

Günümüze her zaman eskiye dönük olduğunu görüyorum ve artık çok eski zamanlarda ki gibi tayt’lar ve dar pantolonlar var kışın birde atkı ile çorap uyumlu olduğunu düşün harika olur.

Zaten çoraplar kendi başına bir harika ama boyunluk yada atkı olursa  değişiklik olur zaten diğer sayfama boyunluk ve atkı modelleri de paylaşacağım eğer takip ederseniz zaten göreceksiniz.

Sevgili örgü sevenler ben her zaman dediğim gibi ben örgü sever biri olarak her zaman değişik ve en yeni modeller tercihimdir ve sizlerde bu düşüncemi paylaşarak fikir vermek istedim .

5 şiş ile bu çorap nasıl mı yapılır sizlere daha kolay olsun diye anlatımlı videoyu paylaştım sayfayı sonuna kadar bakarsanız göreceksiniz

 

5 ŞİŞ ÖRGÜ PAPATYA MODELLERİ
5 ŞİŞ ÖRGÜ PAPATYA MODELLERİ

Arkadaşlar bu desen zor demeyin çünkü desenli ipler var onunla akılı ip deniyor her deseni var üstüne sadece motifler ile süslemeniz kalıyor zaten tığı kullanmayı sanırım biliyorsunuz beş şiş kullanmakta kolay zor değil bilmiyor iseniz de öğrene bilirsiniz çok eğlenceli örgü modeli kolay gelsin .

Eğer sayfamı beğenir takıp ederseniz çok değişik atkı ve boyunluklarda paylaşacağım kışın şık olmasını isterseniz model benden örmesi sizlerden olsun şimdiden sizlere kolay gelsin.

5 ŞİŞ ÇORAP MODELLERİ
5 ŞİŞ ÇORAP MODELLERİ

Arkadaşlar hani diğer sayfamda ayakkabı modeller paylaşmıştım ya bu çorapları da ayakkabınıza dike bilirsiniz aslında ayakkabınız da böyle dekor vere bilirsiniz çorap yerine tayt’ların üstüne düz ayakkabı çorabını monte edersin al sana çoraplı çizme ne dersiniz bence harika olur deneyin derim ben deneyeceğim kolay GELSİN .


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.