EL İŞİ OYUNCAK BEBEK MODELLER İLE YAPILIŞI



Merhaba arkadaşlar bu sayfamda bebek modeller paylaşacağım .

Sevgili orgu sevenler sizlere orgu bebek yapılışı ile görseller paylaşırken şunu düşündüm bir önceki sayfamda değişik oyuncaklar vardi bugünde bebekler paylaşayım istedim.

Çocukların en sevdiği bu oyuncaklar el işi olunca yıkanır olması çok güzel  yıkanınca çocuklar için sağlıklı diye düşündüm hemde istediği figürlü oyuncağı olur dedim.

Şiş ile de yapılır tığ ile de sizler hangi örgüyü biliyorsanız onu yapabilirsiniz yada eski kazaklardan kesip daha pratik yoldan çocuğunu sevindir sadece ufak bir dokunuş yeter ,

Arkadaşlar yapmanız için videoyu paylaştım kolay olsun diye isterseniz dediğim gibi kazaklardan da yapabilir yada örgü örebilirsiniz .

Çocukların sevdiği karakterlerde var diğer sayfalarda baka bilirsiniz değişik karakterler her çocuk için vaz geçemedikleri şu çizgi filim karakterler oyuncakları olursa ki mutlulukları düşünmesi bile çok güzel .

sevgili örgü sevenler bu çok güzel oyuncakları sizlere fikir amaçlı  paylaşayım istedim küçük çocuğu olan veya yeni anne adayları yapmak isterler diye fikrimi sunmak istedim yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler umarım beğenirsiniz .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.