ÇEYİZLİK HAVLU KENARI ÖRNEKLERİ İLE ANLATIMLI VİDEOLAR



Merhaba arkadaşlar sizlere çeyizlik  değişik havlu kenarı örnekleri sizler ile paylaşmak istedim.

sevgili orgu sevenler bugün ki bu modeller ile fikirlerimi sizler ile paylaşmak istiyorum ,her zaman her sayfamda dediğim gibi bu sayfamda da sizlere bu modellerin dantel olarak kullana bilir olmanızı söylemek istedim.

Arkadaşlar eskiden annelerimiz dantelleri sadece karyola çarşaflara kullanmak için örerler ve sadece dantel olarak bilinirdi .

Oysa ki günümüzde bir çok yerde danteller kullanıyoruz havluya ,karyola yerine pike takimi yapılıyor yani bir çok yere kullanmaya başladık hele çeyizlerde olmasa olmaz bu modeller artık günümüze geldi ve her çeyizde var .

Bizler orgu sevenlerde en güzel en şık modeller seçmek için hangi model yapalım demeyin diye bende sizlere en şık en güzel modeller seçip sizler ile fikir amaçlı paylaşayım orgu sevenlerim örnek bulmak için zorlanmasın diye düşündüm .

Arkadaşlar her zaman ki gibi bugünde değişik modeller havlu kenarını sizlere paylaşırken örgüyü bilmeyen arkadaşları da düşünüp halkalı ve dantel modellerin yapılış videolarını paylaştım .

Eğer yapmak isterseniz arkadaşlar bu videolardan yardim olur izlemenizi tavsiye ederim .

Sevgili örgü sevenler yeni sayfamda değişik modellerde göreceksiniz eğer sayfamı beğenirseniz sizleri modellerim ile yardımcı olduğumu düşünür ve mutlu olurum.

Sevgili sayfam okuyucularım bende sizlerden fikir almak isterim .

Arkadalar yapamaz olursanız sms ile sizlere yardımcı olurum modeli söylemeniz yeterli sadece model paylaşan biri değilim sizlerin model beğenmeniz ve aldığınız ip önemli her zaman havlu kenar örneklerde floş ip tercih edin derim .

Floş ip parlak olanda var sadesi hangisi derseniz dantel kısmı  sade desenlerini parlak çeçin derim.

Sevgili örgü sevenler yapacak arkadaşlar şimdiden sizlere kolay gelsin videoyu izleyen arkadaşlarda iyi seyirler dilerim

i

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.