ÇOCUK ŞAPKA İLE PATİK AYAKKABI MODELLER VE YAPILIŞI



Sevgili anneler ve anne adayları bugün sizlere çocuklarımız için kış aylarında sıcak tutan şapka,boyunluk.patik ayakkabı ve eldiven olarak görseller paylaşmak istedim.

Sevgili orgu sevenler biliyorum ki kışın soğuk günlerde çocuk var dışarıya çıkamam deriz bende çocuklarımız ile rahat dışarıya çıkabilmeniz için şapka ile boyunluk modelleri sizler ile paylaşmak .

Bu modellerden örerseniz rahatça kış ayında soğuk günlerde dışarıya çıkabilirsiniz çünkü boyunluk var atkı bilirim rahatsız oluyor çocuklar kalın kaldığı için ama boyunluk olunca daha güzel kullanırsınız diye düşünüyorum.

El emeği göz nuru bu modellerden yapmanızı tavsiye ederim .

Arkadaşlar çocuklarımız çok değerli  olduğu için onları hep korur kollarız ,bu modeller hem bizler rahatça gezmeye gitmek  hem çocuklarımızı sıcacık olduğunu biliriz .

Kız ve erkek çocukları ifade eden bu modeller ile sizlere fikir vermek istedim ben  anne olarak çok kullanışlı olduğunu bildiğim için sizlere de tavsiye ederim.

yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diliyorum.

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.