YANİ AYAKKABIN İLE ÇİZME ÖRGÜDEN OLSUN GÖRSELLER İLE ANLATIMLI



Sevgili orgu sevenler bu sayfama değişiklik olsun diye sizlere el orgu ayakkabı ile çizme görseller paylaşmak ve günümüze sizler moda yaratın el emeğiniz gözde olsun diye fikir amaçlı  görsel ayakkabı ile çizmeler paylaşmak istedim.

Arkadaşlar ben bu modelleri severek yapacağınızı düşünüyorum .

Örgü sevenler artık bildiğiniz gibi eski el işleri günümüze yeniden moda olmaya başladı ve her model bir harika görünüm kazanıyor.

Eskiden anneler her zaman el işleri yapardı fakat günümüzde fazla yapan olmuyor ve zamanla orgu modası bitti deniliyordu oysaki örgünün hiç bir zaman modası bitmez .

Ben bu modelleri çok beğenerek yapmak isterim fakat kendime artık zor geliyor çünkü çok yaptığım için artık çocuklara yapıyorum ve severek giydiriyorum  .

Yapmak isteyen arkadaşlar önce çocuklara yapmanızda faydası var hem sıkılmazsınız hem çabuk biter bir nevi biz kadınlara terapi gibi de oluyor diye düşünüyorum.

Arkadaşlar biz bu modelleri nasıl yapacağız diye düşünür iseniz şöyle anlatayım.

Bir ayakkabı için gereken malzemelerimiz şu.

Ayakkabı tabanlık ,kemer delme aleti ,yapacağımız modelin ipi,tığ veye şiş artı çizme için dizden aşağıya düşmemesi için lastik makarası hepsi bu kadar .

ÖRGÜ AYAKKABIN MODEL FİKİRLERİ 

Kemer delme aleti ayakkabı tabanını delmek için kullanılır yoksa tabana monte etmek zor olur diye düşünüyorum ama sizler kendim yaparım diyorsan ince şiş ile delebilirsin yada kalın iğneler var onlarla da yapılır .

Sevgili orgu sevenler sizler ile bu bilgileri paylaşırken benimde yapasım geldi neyse arkadaşlar eğer yapacak ve bilgi almak isterseniz her zaman sizlere yardımcı olurum sizler yeter ki beğendiğiniz bir model olsun.

Sayfamda çok daha değişik görselleri de bulabilirsiniz ben hep yeni olan modellerden sizlerle fikir amaçlı paylaşmak ve sizlerin de beğeneceğinizi  düşünürüm umarım ki beğenirsiniz.

görüşünüz yorumlarda beklerim şimdi yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin videoyu izleyenlere de iyi seyirler  dilerim.

 

 

 

 

Örgü ayakkabi ve sandalet model olarak bakıp yapmak isterseniz sizlere model olsun istedim .

Arkadaşlar bu videoyu izlemenizi her zaman sizlere fikir verir belki sayı vermiyor diye düşüneler varsa aranızda evet vermiyorum çünkü ben hangi ipile yaptığınızı bilmiyorum ve elinizin ayarı çok önemli sıkı olan var normal ören var sayı tutmaz ve sizlerde yanılırsınız diye vermiyorum eğer yapmak istiyor fakat yapmak için illa sayı isterseniz modeli beğen yoruma yaz yardımcı  olayım yanlış anlamayın gerçekten el işini seven biriyim sizlerle de  ondan paylaşmak istiyorum şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.