DEĞİŞİK ÖRGÜLERLE ÇANTA MODELLER VE VİDEO ANLATIMLAR



Merhaba arkadaşlar bugün sizlere değişik orgu modelli çanta görseller paylaşmak istiyorum.

Sevgili orgu sevenler ben bugün yeni değişik örgü modeller ile çanta yapılışı olan video anlatımlarla sizlere fikir vermek istedim.

Çanta her bayanın olmasa olmaz hale geldi, bende değişik bu çantalar ile sizlere değişik ve güzel çantalardan siz orgu sevenler kendi emeğiniz ile çantanız olsun istedim.

Arkadaşlar aslında örgüyü  bılmenız şart değil orgu kazaklarınızı da değerlendire bilirsiniz nasıl mi?

Eğer örgüyü bilmiyorsanız dikiş biliyorsan kolay bence eski kazakları kesip ta yapalım ?

Önce desenin yönünü buluyoruz sonra dik dörtken  keselim içine kumaş dikelim aksesuar olan halka istersek halka alalım askı istersek yün kazaktan askı yapalım .

İstediğimiz modeli yapabiliriz eğer fermuarlı olsun diyorsak ağzı dediğimiz üst kısmına kumaşla beraber dikelim yok ip ile büzelim dersek kordon yapıp kordon dikelim çantamız kullanmaya hazır .

Yok biz yeni iplerle yapacağız derseniz iplerde çok seçenek var yazlık ,kışlık ipler var artık seçenek çok yaz için kağıt ip tercih ederim .

Kış için yünden yapmanız daha şık durur diye düşünüyorum yada artık çanta ip dediğinizde her türlü ip seçeneği var ve tuhafiyelerde bulabilirsiniz .

Günümüzde artık eskiye dönük örgüler moda olmaya başladı aramızda bilmeyen arkadaşlar artık öğrenseler iyi olur derim çünkü moda senin el emeğin kadar değerli hiç bir şey güzel değildir.

Eğer bu örgüyü yapıp satanlar için çok güzel bir ,çünkü eski modeller geri geldi ve yapan sanırım çok az ama eğer sizler kendinize yapıp kullanınca çevrenizdekilerde beğenir ve sizden yapmanızı ister buda sizin için iyi olur.

Arkadaşlar bugün ki çantalar penye iplerde var ,mak’rome iplerle de yapabilirsiniz parlak iplerde var yani seçenek çok kolay gelsin

Yapacak arkadaşlar isterseniz aşağıda anlatımlar var video izleye bilirsiniz .

İYİ SEYİRLER SİZLERE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.