YENİ MODEL MEKİK OYASI GÖRSELLER İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili orgu sevenler bugün sizlere çok değişik ve karışık kullana bilen modeller paylaşmak istedim

Her zaman tek oya paylaştım şimdi ise sizlere havlu,tülbent oyası,tepsi örtüsü,ve değişik iğne oyasına yapacağınız modeller yani karışık modeller paylaşıp sizlere fikir vermek istedim.

Arkadaşlar ben bugün sizlere her model yapmak isteyen arkadaşlar bu sayfamda bulsun istedim ve oyaları karışıklık yaptım.

Mekik oyasında her yerde yapacağımızı  her sayfamda söylüyordum ve şimdi bütün görseli bir arada yayınlamak sizlere de fikir olsun diye paylaşayım istedim.

Sevgili orgu sevenler oyalar hepsi  aynı aslında tığla da bu görsel var iğne oyasında da mekikte de yani sizler hangisini biliyorsanız ondan yapa bilirsiniz .

Eğer bu modellerden tığ oyası yada iğne oya olarak isterseniz sizlere yardımcı  olmak isterim, yorum yapın sizlere yardımcı olayım,

Arkadaşlar ben bütün oyalardan yapan bütün modellerden gerçekten anlayan biriyim .

Sizlere de bu modellerden yardımcı olmak için bu sayfamı takıp eden arkadaşlarıma bir beğeni rica ederim bende sizlerin fikirlerinizi bekliyorum .

Arkadaşlar bugün ki mekik oyasını  yapmak isterseniz  ve bilmiyorsanız aşağıda anlatımlı video paylaştım sizler ne yaparsanız sadece motif yapımı var sizlerde bu motifi yapıp isterseniz iğne oyasına ekleyin ister tığ oyasına veya sadece mekik oyası olarak işleye bilirsiniz.

Yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.