YENİ MODEL TÜLBENT OYALAR İLE YAPILIŞI



 

Sevgili orgu sevenler bugün sizlere hem basit hem zor tığ işi tülbent oyaların görseller ile yapılışını paylaşmak istedim.

Arkadaşlar değişik yazmalar var ama hem zor model hem çok kolay modellerin paylaşmamın nedeni yeni öğrenen arkadaşlarda yapması için ,bilen arkadaşlar için de güzel çıtı pıtı görsellerden yapmaları için paylaşmak istedim.

Sevgili orgu seven sayfa takipçilerim aranızda iğne oyasını veya firkete oyasını .mekik oyasını bilmeyen arkadaşlar var diye  bende sizlere iğne oyasına benzer ve tığ oyaların modellerini paylaşmak sizlere de yardımcı fikir vereyim istedim.

Ben tüm oyalarını bilmeme rağmen en basit tığ oyası olarak bilirim çünkü tığ kullanmayı çoğumuz biliriz.

Bugünkü modellerim de iğne oyasına benzer modeller olduğunu düşünüyorum hele ki sık iğneli tığ oyası iğne oyadan farkı yok gibi her oyanın kendi güzelliği var tabı ki ama bu bizim bilmememiz için yapamayacağız anlamına gelmemeli eğer istersek ben sayfamda her zaman anlatımlar paylaşıyorum .

Ne zaman yapacak olursanız sayfama bakıp videoları izlemenizi tavsiye ederim .

Belki sayfanın sonunda olması sizleri rahatsız ediyor ama ben önce görsellere bakmanız ve modele karar vermeniz açısından daha iyi olduğunu düşündüm ve videoyu sayfamın sonuna koyuyorum .

sevgili sayfam okuyucular her zaman sizlere değişik yeni modeller sunmak için buradayım .

Sizlere yeni model ve yeni görseller paylaşmak sizlere fikirlerimi sunmak her zaman yardımcı olacağımı unutmayın .

Şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin ve videoyu izleyen arkadaşlara da iyi seyirler diliyor

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.