KANAVİÇE KOLYE YAPILIŞI İLE VİDEO



Sevgili okurlar çok güzel değişik ve elimizle yapabileceğimiz bir kanaviçe  ile kolye modellerini sizler paylaşmak istedim.

Bugün sizlere değişik değil aslında ama günümüzde pek yapılmayan ve annelerimizin zamanında kalan bu kanaviçe modeller artık moda olduğunu düşünerek  sizleri küçük bir kasnakla kanaviçe modelleri sizin le paylaşmak yapmak isteyen arkadaşlara da kolaylık olsun diye sizlere sunmak istedim.

Arkadaşlar yaz geldi orgu örmek biraz keyif vermez olduğunu düşünerek sizlere daha kolay ve elimizi terletmeyen görseller yapabilirsiniz diye paylaşıyorum.

Peki bu nasıl yapılır  nereden bulabiliriz.

sevgili orgu seven arkadaşlar bu kanaviçe kasnakla yapılır.

Etamin işi denir.iğne ile işlenir.desen için ise istediğiniz modeli yapabilirsiniz harf olur, güller olur,bir çok şey yapabilirsiniz.

El işi sevenler artık havlulara bile kanaviçe işleniyor desen vererek çok daha güzel oluyor.

Benim bu sayfamdaki bazı görsellerde kabartma işi var dikkatiniz çekerse iğne oyasında hani iğneye dolayarak bir model vardi hatırlarsanız onun gibi iğneye 15 kere dola etamine batır çekince kabartı olacaktır.

ARKADAŞLAR neler gerekli derseniz, etamin,nakış kasnağı,desen için şablon yada deseni kendiniz çize bilirsiniz etamin iğnesi, kolye  kasnağı, oya bobin veye etamin yumaklar seçim sizin benim tavsiyem yumaktan yana etamin de oya bobin ince olduğunu  düşünüyorum.

SEVGİLİ ÖRGÜ SEVENLER bir daha ki sayfamda yine değişik görseller bulacaksınız eğer

orgutarifleri.com sayfasını  beğenir ve takip ederseniz en yeni görseller ve anlatımlar paylaşacağım umarım beğeneceksiniz şimdi sizlere kolay gelsin videoyu izlemeden yapamam deme iyi seyirler.

 

 

j

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.