ESKİYEN FİNCANLA ÇİÇEKLER ŞELALE YAPILIŞ GÖRSELLERİ



Sevgili okurlar bugün sizlere eskiyen fincanları değerlendirmek için bazı görseller fikir amaçlı sizlere  paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bizler bilmeden o kadar güzel eşyalarımızı atıyoruz ki ,aslında bakın sizlere nasıl güzel olduğunu bahseden görseller var .

Yazlığı olanlar hele ki sizler daha değişik ve kullanışlı olacaktır

.Daha çok yazlıkta olanlar bu görselleri görünce   eskiyen eşyaları ne kadar değer

olduğunu anlayacaktır diye düşünüyorum.

Sevgili okurlarım bu sayfayı dolaşmadan eskiyen eskilerinizi atmayın derim eğer görsel seven biri iseniz ben bu sayfamda değişik görsellerle yine sizlere fikir amaçlı dekoratif paylaşımlarım olacaktır.

FİNCAN ŞELALE NASIL YAPILIR?

Önce fincan ile eski kaşık yada çatal ile yine eski tabak alalım.

Silikon tabancamız olmalı arkadaşlar her eve lazım olan silikon tabancası çok pahalı değildir büyüklüğüne  göre değişir fiyatı  size en uygun orta boy silikon yapmak istedikçe tana tane alabilirsiniz.

orta boy silikon tabancası ben aldım 20 tl silikonlar tanesi 1 tl istediğin kadar alabilirsiniz.

YAPILIŞI

Kaşığı eğik hale getiriyoruz önce fincana silikonla yapıştırıyoruz sonra kurumasını bekliyoruz ardından tabağa yapıştıralım dikkat etmemiz gereken nokta şu fincan ile tabak dengeli olduğuna emin olalım ve tamamen kuruması için bekleyelim .

Şimdi ne yapmak lazım çiçek mi yoksa boncuk yada deniz kabuklarla çiçek veya bolca misket karar sizin yapacak olduğunuz her ne ise önce bir kağıt üstüne silikonlu tabanca ile yapıştır sonra kaşığın üstüne tam kaplayacak şekilde yapıştır ve bitti .

Evin bir köşesini süsle yada dışarıda masa kenarında masana  dekor yap arzuna göre yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

ESKİ FİNCAN İLE SÜS EŞYASI
ESKİ FİNCAN İLE SÜS EŞYASI

 

Arkadaşlar yazlık yoksa geniş balkonu olanlar bakin eski diye attığımız çekmeceli şifönyer nasıl çiçek bahçesi haline geliyor balkonumuza bahçeyi getirircesine nasıl güzel dürüyor bahçeyi aratmaz yapmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar söylediğim gibi beni takip ederseniz çok daha değişik görsellerde  sayfamda göreceksiniz  sizlere iyi seyirler .

 

Deniz taşları boyayıp   arasına yapma yada orgu güller koya bilirsiniz harika bir görünüm elde edersiniz sizlere fikirlerimi paylaşmak istedim sayfamda olduğunuz için teşekkürler.

Diğer sayfamda tülden ve kurdeleden çiçek yapılışları paylaşacağım oradan da çiçekler ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.