YENİ SEZON HAVLU KENARI MODELLER İLE ANLATIM



Sevgili iğne oya severler bugün sizlere yeni sezon havlu kenari modelleri  ile anlatımlı videoyu paylaşmak istedim.

Bugün sizlere değişiklik yapmak istedim ve havlu kenar örneklerin de videosunu  paylaştım eğer aşağıya doğru devam eder iseniz görecek ve beğeneceğinizi umarım.

Arkadaşlar artık sizler bu sayfalara baktığınıza gore iğne oyasini  biliyorsunuzdur diye düşünüyorum .

Bugün bende sizler için anlatımlı ve görselli videoları paylaşmak  sizlere modellerde fikir olsun istedim.

Aslında biz bu oyaları bazen tulbent oya da,bazen pike takımlar da olduğunu unutmayalım ve bir daha ki sayfamada sizlere paylaşacağım ve göreceksiniz ki iğne oyasi nasil güzel ve çıtı,pıtı göründüğünü göreceksiniz .

Sizlere daha önce de söylemiştim ben hep yeni ve güzel modeller paylaşmak için burdayım.

Sevgili el işi örgü  sevenler ,sizleri daha fazla merak için de bırakmadan görsellere bakmanız için fikirlerimi aktardim umarım beğenirsiniz .

Sizlere iyi seyirler diler yapacak olan arkadaşlara da kolay gelsin şimdiden .

Arkadaşlar sizlere daha önceki sayfamda halkalı havlu kenar örnekleri paylaşmıştım bugün de iğne oyasıyla  halkanın ne kadar güzel ve muntazam göründüğünü sizlere paylaşmak istedim.

Halkalar her boyu var siz ne yapmak isterseniz ona gore boyutlar bakın ve alın tülbent oyasında daha ince  serum halkasi denir .

Diğer modellerde ise dantel halka isteyin yaparken kolay örülüyor halkalar dairesi hepsi aynı boyda güzel görünüm katar  fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim kolay gelsin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.