DEĞİŞİK MODELLER İLE ÇOCUK ŞAPKA YAPILIŞI



Sevgılı orgu sevenler bugün sizlere çocuklar için aksesuar şapka modelı ve anlatimi sizlerle paylaşmak istedim.

Çocukların en sevdiği aksesuarlardan biri şapka diye düşünüyorum.

Sevgili anneler çocuklar her zaman dikkat çeksin isterler ve biz onlara değişik örgülerle süslemeye ne dersiniz?

Ben bugün çocuklarımız için değişik ve yaz kullanacakları şapka modeler size sunayım istedim ve çocuklarımız yaz sıcağında serin serin dolaşsınlar diye siz annelere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Her zaman bahsettiğim gibi bugünde bahsetmek istiyorum ki sizlerde fikriniz olsun ben bu modellerde kağıt ipi olur,penye ipi,dantel ip,bebe yün ,vs iplerden yapabilirsiniz .

sevgili örgü sevenler artık günümüzde o kadar seçenek var ki iplerde istediğimiz türden ip var sizler yeter ki yapın ben her zaman modellerde anlatımlar da paylaşıyorum eğer bilmeyen arkadaşlar olursa ve yapmak isterse diye yenı öğrenenlerde yapsin isterim.

Arkadaşlar her zaman değişik modeller bulabilir yene görsellerde paylaştığımı unutmayın her zaman değişikliği severim sizlerde öyle düşündüğünüzü düşünüyorum .

şapka yaparken her zaman önce tepeden başlandığını soylemek istedim ,bir de şunu bilin ki üstüne motıf her zaman gösterişli oluyor ,ama motifler sıkı iğne ile yapinca sert dürür ve daha güzel olur.

Arkadaşlar sayıları vermıyorum diye yanlış anlamayın bilmiyor değilim ama sizlerin hangi model ,hangi iple yapacağınızı bilmediğim için sayı vermem doğru görmüyorum ben örgüyu çok sevdiğim için sayfamda sizlerle de paylaşmak fikir vermek için burdayım eğer anlatımlarda anlamadın yada ipin var sayı ne kadar diye benden yardim isterseniz yardımcı olurum

Sevgili okurlar umarım bu orgutarifleri.com da model beğenir yapacak kadar anlatım la yardımcı olabilmişimdir yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.