TIĞ İLE DANTEL ŞAPKA MODELİ VE ANLATIM



sevgili orgu sevenler,bu sayfamda yazın güneşten korunmak için kullanacağımız şapka modelleri ile anlatımını paylaşacağım.

Bu yaz aylarında güneşin altında kalmıyalım diye sizlere dantel modellı şapkalar sunmak istedim .Arkadaşlar aslında okadar şapka modelı varki,size değışık iplerle modellerde paylaşacağım bu sayfamda dantel iple yapılan model paylaşmak istedim .

Sizlere değişik orguyu sevıyorum demiştim ya idiğer sayfamda kağıt iple şapka yapılışı ve gorselı paylaşacağım .

Biliyorum ki seçenekler fazla insanın kafasi karışıyor bende sayfalarimda bulmak istediğiniz ne varsa bulun diye ayri ayri paylaşmak istiyorum .

Siz sevgili okurlarım dantel modellerde sayı veya anlatım yazmanı istersiniz iama ben sayıları vermek taraftari değilim çünkü kullanacağın ipin kalınlığı veya senin yapmak istediğin model farklı olur sayı uymaz diye düşünüyorum.

Ben orguyu çok seven biri olarak sayı vaya model anlatım kolat yapa bilen için .

Nasıl yaparız

Arkadaşlar sizlere anlatım paylaşıyorum bunu izleyerek yapmak daha kolay olacak yanı dinleyerek en azindan ne yapacağınıza karar verirsiniz .

Sevgili okurlarım ben anlatmak istemediğim değil bildiğim için pratık olarak anlatsam size zorluk olur ama bilmediğiniz birşey olursa istediğiniz zaman yardımcı olmak için hazırım yaacağınız model ve ipin kalınlığını soylersenız satınızı vermeye hazirim saygılarımla,gorsellerim ve anlatimlarimi sizlerle fikir amaçlı paylaşmak istedim .Yapacak olan arkadaşlara kolay gelsın iyi seyirler .

TIĞ İŞİ ŞAPKA

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.