EL İŞİ OYUNCAK MODELLER VE ANLATIM



sevgili orgu sevenler bu sayfamda sizlere el orgu oyuncak yapılışı ve görselleri  paylaşmak istiyorum.

Bugünümüzde çocuklar için o kadar oyuncak seçenekleri var ki,artık çocuklar bıkmış derecede,bende çocuklarımıza yeni ve çok güzel bir modelle sizlerle paylaşmak ve çocuklara anne eli değsin istedim.

sevgili okurlar biz anneler her zaman çocuklarımız için yeni oyuncaklar ararız çünkü her zaman ayrı ayrı oyuncak istekleri bitmez olan çocuklarımız var.

Onun için bende size el işi orgu oyuncak tavsiye ederim.Sizde benim gibi düşünüyor olacaksınız ki,oyuncak el emeği olunca çocuklar ne kadar değer verdiğini ve onu çok sevdiğini düşünecek ve oyuncağını çok sevecek hem sen mutlu ol hem çocuğunuz mutlu olsun.

Yapmanız gereken sadece orgu ip almanız birde tığ zaten örgüyü sevenlerde mutlaka tığ ve ipi vardır, zaten çok az iple yaparsınız hemde küçük olduğu için de çabuk biter hem sen eğlen hem çocuğun sevinsin .

Arkadaşlar demem o ki sizde el işi bebek oyuncaklar sunuyorum umarım beğenip yaparsınız,bilmeyenler içinde videoyu paylaştım izleyip fikir alabilirsiniz.

Zaten çocukların gözdesi bu güzel şirin oyuncaklar ,eğer çocuklar büyük ise küçük çocuklara hediye edebilirsiniz yada evinizin bir köşesine biblo yerine kota bilirsiniz.

Yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin değişik görsellerde bu sayfalarda bulacağınızı unutmayın.

Anlatımlarda size nasıl yapıldığını gösterir ama sakın sayılarda aynı kakmayın büyüklüğü size kalır yada eliniz bol olabilir yapınca aynı olmadı demeyin çünkü el ayarlar herkesin ayrı oluyor.

Siz kendinizde büyütüp küçülte bilirsiniz.

ipiniz kalın olur yada tığ ayarlamak biraz sizde arkadaşlar size fikirlerimi paylaşmak istedim.

İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.