PAPATYA MODELİ İĞNE OYASI VE ANLATIMLI



Sevgili orgu sevenler merhaba bu sayfamda size yine iğne oya modeller ile anlatımları paylaşmak istedim.

Arkadaşlar değişik örnekler benim hep dikkatimi çeker,bende size fikrimi sunayım istedim .Her sayfamda bahsettiğim gibi burada da bahsetmek size fikir vermek istiyorum.İğne oya çok zor olsa da yapmayı bilenler için tığ oyası gibidir.Arkadaşlar bu güzel çıtı.pıtı.iğne oyası kadar aslında hiç bir oya güzel narın görünen oya yak gibi sanırım çünkü tığ oyası biraz kalın görünümü  oluyor diye düşünüyorum.Siz örgü sevenler her oya kendine öz bir görünümü var diyerek size fikir paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu oyalar sadece tülbent oyası olarak kalmıyor demiştim ,evet tüm oyalarda havlu kenarı,peçete, masa veya fiskos örtülerde de bu güzel oyalardan yapabiliriz ,her zaman anlatığım gibi yine söylüyorum ki anlatımlı video paylaşıyorum bilmeyenler bakıp yapsınlar diye ben her türlü örgüyü  bildiğim için pratik anlatırsam anlamak ve sürekli yazıyı okumakta zorlanmayın diye videoyu size paylaşmak istiyorum.

Yapmak isteyen arkadaşlara iyi seyirler dile kolay gelsin .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.