EVİMİZİN ANAHTAR SÜSLERİ VE YAPILIŞI



Sevgili anneler bugün size en değerli olan anahtarlarımızı süsleyen anahtarlık görsel ve anlatım videoyu sizinle paylaşmak istedim.

Bugün sizlere anahtarlarımızı  daha rahat taşımak için el işi kalpli anahtarlık ve değişik modeller paylaşma size fikir olsun istedim.

Sevgili orgu severler,size her zaman dediğim gibi örgüden her şeyin yapıldığını tekrar söylemek istiyorum ,bir önceki sayfamda çocukların oyuncağını paylaşmıştım bugün ayni modelin daha küçük sayılarla anahtarlil olarak size fikir vermek istedim.

Arkadaşlar aslında küçük ama en değerli hediye bence anahtarlık diye düşünüyorum el emeğinizi katarak arkadaşlarınıza ,aile dostlarınıza ev aldığında en güzel hadiye olur çünkü hiç elinden ayırmayacak bakınca her zaman sizi anacak bir hediye.

Sizinle paylaşmamın amacım şu her zaman el emeği göz nuru olan bu görselle bebek oyuncaklar da yapa bilirsiniz .

oyuncaklar için diğer sayfamda var bakmak isterseniz bulabilirsiniz yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin

Arkadaşlar takıldığınız bir şey olursa yanı görselle yapamaz iseniz videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim iyi seyirler.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.