GÖRSELİ İLE ÇOK ŞIK ÇOCUK ELBİSE MODELLER VE ANLATIM



 

Sevgili orgu sevenler bugün size tığla kız çocuklara elbise model ve anlatım paylaşmak istedim.

El orgu bebek elbise denince aklımıza hep şiş gelir ama ben bugün size tığla da yapılan modeller paylaşmak ve çocuğunu bu modelle şık ve güzel çıtı pıtı el emeğiniz olsun istedim .Hep şişle orgu olmasın tığla da bu güzel değişik modellerden yapalım istedim ve fikrimi sizler sevgili annelere fikir olsun istedim.

Örgüyü örmek çok zor değil arkadaşlar ben size hem model hem anlatımlar paylaşıyorum ki daha rahat kız çocuklarımıza örün istedim.

Bu örgü modeller yaka kısmından başlanır ,ve kola kadar birlikte örülür sonra kolları ayırıp beden devam eder .

bu modeller yaparken renk seçeneklerden de yararlana bilirsiniz ,ebruli ip ile de güzel görünüm olur desende çıkar.

Şunu söylemek isterim ki sari elbise önce üstündeki parça bitirmek ve sonra eteğini devam etmek gerekli, arkadaşlar çocuklarımızı sevindirmek için  hele ki kız çocuklar her şekilde çıtı, pıtı güzel güzel olmak için şirin görünsün ister .

bizde anneler olarak hele sizler yapıyorsanız ve oldu mu diye üzerinde denerken nasıl mutlu olacaklarını ve annem yapıyor diye sabırsızca bekleyişleri bir başka oluyor .Bende bunu bildiğim için sizlere de tavsiye olsun fikirlerimi paylaşayım istedim .

Siz orgu sevenler bilenler modele bakınca yapacağını düşünüyorum bilmeyen anneler için de anlatımlı videoyu paylaştım eğer yapmak istiyorsanız sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim .

Şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

;

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.