KULAK ÇÖPÜ İLE DEĞİŞİK OYA YAPILIŞI



Arkadaşlar bu sayfamda size çok değişik bir model paylaşacağım .

Bu model kulak çöpü ile oya yapılışını size anlatımı ile modeller sunmak istiyorum demiştim  ya size çok değişik çok güzel modeller sunmak istiyorum.

Kulak çöpü ile oya yapılışı olarak oya motifi nasıl oluyor demeyin çünkü oluyor,ben size firkete oyaları diğer sayfamda paylaşmıştım ya buda firkete oyası gibi  ama bu daha küçük motifler oluyor.

Sevgili örgü sevenler hani demiştim ya iğne oyasını bilmeyenler üzülmesin öğrenmedik diye çünkü bu sayfamda size iğne oyaya benzer oya örnekler paylaşıp size de iğne oyası gibi oyalar yapmanıza yardımcı olmak istedim.

Kulak çöpü ile oya nasıl yapmalıyız 21 numaralı tığ alalım bir de oya ipi sonra iki  ucunu hanı pamuklu tarafı var ya onu keselim ikisi aynı olacak şekilde sonra tığla onu filkete şiş gibi onu dolayıp örgüye başlamış oluruz .

Biraz videoyu izlerseniz dahada kolay olur derim,küçük çıtı ,pıtı  küçük motifler elde ederiz sonra istediğimiz oyayla birleştirip oya halını alır.

Şimdi size görseller örnekler fikriniz olsun diye  size sunarım.

Bu motiflerle iğne oyası da  kullana bilirsiniz iğne oyasını üçgen yapıp ucuna tığ oyası gibi ekleye bilirsiniz size kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.