iğne oya çeyizlik havlu kenar oyası ve anlatımı



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda size iğne oyası havlu kenarı örnekleri size fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Bugün iğne oyasını seven el işi sevenlere iğne oyası ile ilgili  modeller size sunmak ve örneklerle ilgili de  fikrimi de paylaşmak istiyorum .

.Arkadaşlar iğne oyası denince hep tülbent oyası aklımıza  gelir, oysa bu oyalar her modellerde yer alır ve bütünleşir .

Bugün ki havlu kenar oyası olarak paylaştığım bu görseller bakın ben size tülbent oyası,havlu kenarı,pike takimi ,nevresim takımı ,mutfak peçeteler gibi bir çok yerde kullanışlı hale getire biliriz .

Sevgili örgü severler nasıl bunları kullanırız derseniz o da şöyle yapacak olduğumuz örtünün büyüklüğüne göre ip seçmemiz tülbent için oya bobin kullanırız havlu kenarı için 60 numaralı floş ip kullanarak büyüte biliriz .

Arkadaşlar aslında o kadar kolay ki görüntü zor görünse de bu güzel örnekler bu güzel modeller hem çeyizimizi hem gelen misafirlerimizle paylaşmak ve el emeğimizi olan bu yaptığımız havlu kenarı kullanmak bizi mutlu edecektir.

Ben sizinle bu görselleri paylaşmak sizinde çeyiziniz de yer alsın istedim size kolay gelsin 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.