EL İŞİ MERSERİZE BLUZ GÖRSELLER İLE ANLATIM



Merserize iple yelek,bluz tığla yapılışı merserize iple bakın nasıl şık ve görünümü güzel bluz oluyor .

ÖRGÜ SEVERLER bu paylaştığım modeller yazın ve mevsim dönüşlerde rahatlıkla kullana bilir örgüler yapmanız için merserize ipi kullanarak motifli veya şiş ile yapabilirsiniz.

Bu gün size paylaştığım modeller fikir amaçlı ama beğenir ve daha değişik modellerde paylaşacağım arkadaşlar ben örgüyü bilmeyenler için de anlatımlı videoyu da paylaşmak ve yardımcı olmak istiyorum.

Artık değişik modeller burada her ne isterseniz bulmanız için buradayım yeni katıldım ama örgüden anlayan biriyim size her modelden yardim etmek ve görsellerde beğenmeniz için en güzeller paylaşacağım .Şimdi size merserize iple görsel olarak ve anlatımlı videoyu  paylaştım iyi seyirler

TIĞ İŞİ MERSERİZE BAYAN BLUZ GÖRSELLERİ
TIĞ İŞİ MERSERİZE BAYAN BLUZ GÖRSELLERİ

 

MERSERİZE BAYAN BLUZ MODELLERİ
MERSERİZE BAYAN BLUZ MODELLERİ

Motifli merserize den yapılan bu yelek ile bluz çok şık ve güzel olduğu kadar da kullanışlı olduğunu unutmayalım çünkü mevsim geçişlerde ne giyelim diye düşünür dururuz çünkü ne sıcak ne soğuk giymek ve görünüm önemli biz şıklığı severiz onun için merserize den örmek giyinmek şık olmak bize yakışır diye bende sizinle paylaşayım istedim

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.